Financial Assessment

De financial assessment geeft antwoorden op alle transparantie problemen waar een adverteerder mee geconfronteerd wordt. Deze transparantie problemen ontstaan door het uitbesteden van meerdere taken aan een extern bureau. Niet alleen de financiële geldstromen met haar diverse kortingen worden daarbij volledig geanalyseerd, ook de werkprocessen, de algemene werking van het bureau, de check met het huidige contract én een heldere rentabiliteitsanalyse (wat verdient een agentschap aan mij als klant?) worden meegenomen in de audit.

Digital Performance Audit

Alle adverteerders zitten er vandaag mee in hun maag, het digitale verhaal! Hoe kunnen we weten en meten of een digitale campagne goed werkt? Moet ik meer of net minder geld stoppen in het digitale luik?

Media pitch & geïntegreerde digital pitch begeleiding

Vanuit technische standpunt is een pitch begeleiding een zeer gespecialiseerde opdracht. Door de jarenlange ervaring van fma bij de vele media pitch begeleidingen, is fma niet alleen uitgegroeid tot de referentie op de markt voor dit soort werk, fma is ook de absolute garantie op een correct resultaat!