Op zoek naar een nieuw digitaal bureau? fma lanceert geïntegreerde digitale pitch

Steeds vaker zijn adverteerders op zoek naar een geïntegreerd digitaal bureau dat niet alleen de creatie en de productie op zich neemt, maar ook instaat voor de technologie en voor het media-luik. fma Digital speelt daarop in en begeleidt adverteerders voortaan doorheen dat complexe pitchproces.

We merken op dat de digitale diensten die adverteerders nodig hebben nemen niet alleen sterk toe. Het succes ervan zit ‘m vooral in de complementariteit en een goede samenwerking tussen de diensten. Steeds meer adverteerders gaan dan ook op zoek naar één digitale partner, die in zijn totaliteit of deels, deze diensten kan aanbieden.”
Het gaat dan om volgende diensten:

  • De geïntegreerde digitale strategie: nadenken over inhoud, doelen, het communicatietraject, datagebruik en succesmetingen.
  • De productie van video, sociale media, e-mailing of display.
  • De aankoop en optimalisatie van paid media zoals SEA, sociale media of programmatic.
  • Platformproductie (sites, bots, landingspagina’s).
  • Inhousing van MarTech-technologieën zoals CRM, web analytics en een DSP voor programmatic media.

Concreet helpt fma Digital bij het opstellen van de ‘long list’ voor de pitch. Dit is een eerste selectie van mogelijke partners die het best in staat zullen zijn om de digitale behoeften op het gebied van creatie, productie, media en technologie geheel of gedeeltelijk in te vullen voor u.

Daarna is het aan de bureaus om deel te nemen aan de belangrijke chemistry meeting en nadien aan de uiteindelijke RFP (finale offerte inclusief oefening) samen met de andere agencies op de shortlist. Tijdens het hele proces organiseert, analyseert en adviseert fma Digital Belgium binnen een strikt kader en met het oog op het maximaal informeren van u en uw team, zodat u met kennis kan oordelen, evalueren en de beslissing nemen.

fma Digital is goed geplaatst om een dergelijk traject te begeleiden. Het is immers de marktreferentie in media pitching, dankzij bijna 15 jaar ervaring. Daarnaast heeft het managementteam Geert Debruyne, Paul Lempers en Damien Nicolas jarenlange ervaring in digitale marketing, media, data en content. En tot slot heeft fma Digital de afgelopen maanden grondige kennis en bevoorrechte contacten opgebouwd met de 30 grootste digitale bureaus in België. Die database is van grote waarde voor de adverteerders en vormt de basis van de ‘long list’ die voor elke adverteerder afzonderlijk wordt opgesteld.

“Na de oprichting van fma Digital was de toevoeging van deze competentie op het gebied van pitchmanagement de volgende stap in de ontwikkeling van de fma-groep”, legt Damien Nicolas uit.

“Sinds de oprichting heeft fma een zeer hoog kwaliteitsniveau verworven in financiële media-analyse, in pitch management, digitale performance analyse en MarTech”, vult Geert Debruyne, oprichter van de fma groep, aan. “Het was tijd om alles te bundelen zodat we optimaal adverteerders kunnen helpen in de belangrijke zoektocht naar een geïntegreerd digitaal bureau. Het is voor de adverteerder de perfecte aanvulling op onze digitale audit- en consultancydiensten.”

Voor meer informatie, neem contact op met Damien Nicolas, CEO fma Digital België.

https://www.mm.be/enews-nl-5668-d25c46bc0fa5528e33ba9c898bf5f2c3-25635363-72795?

https://pub.be/nl/fma-digital-belgium-lanceert-geintegreerde-digitale-pitch/

https://digimedia.be/content.php?rubric=News&lng=nl&id=25964&title=fma-digital-belgium-lanceert-ge-ntegreerde-digitale-pitch